Ljubav uvijek ima pravo 4

Probudila me jaka glavobolja. Imala sam osjećaj da će glava da mi eksplodira, ni tableta mi pomogla nije. 

Stalno su se redale slike i riječi, jedno za drugim, pa se isprepliću, pa si postavim milion i jedno pitanje: "Zašto se ovo dešava?", "Šta da radim?" Ne časeći časa, predložih mu da se vidimo. Nije primjetio promjenu mog raspoloženja, a mene je glava i nakon druge tablete boljela.

Sjeli smo u kafić, i izvlačeći se da ne znam zašto me boli glava, i razmišljajući kako da započnem temu od sinoć, kako da ostanem smirena istovremeno, situacija se okrenula u moju korist. On je počeo sa tom pričom, kao da je osjećao o čemu razmišljam. Iskoristila sam tu priliku da mu postavim nekoliko pitanja, a između ostalog, da li mogu da pročitam njihov čet. Odobrio je to. (Odmah mi je bilo lakše, plašila sam se da mi neće dozvoliti i da ću morati da ustanem i odem, jer možda ne želi da pročitam nešto, nešto što se neće poklopiti sa njegovom pričom. Znam da sam ovim ugrozila njegovu privatnost, ali i on zna da do toga nikada ne bi došlo daa... Neću da odugovlačim).

Dadoh obećanje da neću da se naljutim i da ishitreno odreagujem, šta god pročitala, počela sam da čitam. Nije tu bilo ništa zanimljivo, bile su tu neke njene obnažene slike, koje je sama slala, slika gdje su oboje na nekoj žurci, ništa važno, ali sve vrijeme mi je govorio da ću da se naljutim na njega, a tada vidjeh i zašto.

Cio događaj, opisan u članku "Life is not a movie", ali naravno izmijenjen, opisala mu je sedam dana nakon samog događaja. Ne mogoh više da čitam, tražila sam "block" na svim društvenim mrežama, što je i uradio i na čemu sam mu mnogo zahvalna. Na pitanje zašto mi nije rekao za to, odgovorio je da mi je povjerovao i da nije htio da dozvoli da nam se neko miješa u vezu, automatski je smirio moje srce koje je htjelo da iskoči, a glavobolja je nestala.

Srećna sam, mnogo sam srećna, ali idalje je ostalo pitanje, na koje kasnije dobih odgogor, "Kako je ona znala za to? Kako zna ko sam? Kako zna ko je moj bivši momak? Zašto je lagala? Zaštooo? Ne znam". Ali jedno je sigurno, ako želite zavesti nekoga, gazeći po drugima i spletkareći, to se neće dogoditi, možda vam se samo obije o glavu! 

 


Ljubav uvijek ima pravo 3

"Hej, nećeš vjerovati ko je upravo bio kod mene u poslovnici!? Tvoj bivši momak", glasila je poruka koju dobih na telefon. 

"Hah, šta da kažem", i ova je priča počela nedavno. "Znam!" Prilika da otpočnem razgovor i da dobijem odgovore na neka pitanja. 

Našli smo se to isto veče, moj dragi dečko i ja. Iscrpljena od mučenja same sebe svim tim pitanjima i plašeći se odgovora, nisam mnogo pričala. 

Rekla sam mu za informaciju koju sam dobila, ali na njegovo pitanje, "Raspitivao se za tebe ili je došao samo da bude viđen na tom mjestu?", odgovorih pitanjem, "Zašto da ti odgovorim, pola priče sam ti ispričala, za razliku od tebe koji mi ništa ne pričaš!?".

(PS. Na početku veze mi je pričao o toj ženi, "Zvala me je kod sebe u stan", "Poslala mi je čestitku na kućnu adresu, pod lažnim imenom, a zatim se javila i rekla da je ona", zatim, mislim da je tu bio i nekakav poljubac, ne sjećam se više, ali nastavak priče nisam mogla ni sanjati)

"Ne znam stvarno šta ti nisam ispričao, zašto si to rekla? A, znam! Znam šta bi moglo biti, možda si vidjela neku poruku na telefonu onda kada sam ti pokazivao i slike."

Naravno, sve porekoh, nisam mu provjeravala telefon, nisam htjela ništa da radim, željela sam od njega da čujem.

"Kakvu poruku sam mogla vidjeti? Ne znam, stvarno! A ko je ta žena?", željela sam da čujem ostatak priče, pa stadoh tu.

"Ma znaš, pričao sam ti. Smara me odavno, piše mi svaki dan. Ja odgovorim kada se sjetim, jer mi je žao nje. Nije ona loša djevojka. Neiskvarena je". Ne povjerovah mu ni riječ, ali svako slovo mi se zabolo u srce i u uši. 

"Ah, vidim kako je neiskvarena, čim te zvala samo da je jebeš", smireno odgovorih, dok je on nastavio da se izvlači.

Ni to veče nisam imala hrabrosti, plašila sam se nastavka.

" Šta ako budem morala da raskinem?", je bila posljednja misao prije nego što sam zaspala.


Ljubav uvijek ima pravo 2

U naletu strasti samo mu rekoh da me kresne kao nikada, da me ne žali. Strgao je odjeću sa mene, uzeo mi lisice iz ruke i vezao me. 

"Stani! Ne mogu više! Molim te, prestani!" , govorila sam dok me je milovao po grudima i lagano ljubio. Znam  kuda to vodi, razvaliće me. I sada ga osjećam, prsti zariveni u moju vilicu dok je snažno prodirao u mene. Željela sam to, željela više od svega, da me uzme onako kao nikada do sad.  

Nakon što me odvezao, zagrljeni smo ćutali. A moje: "Sad' je moj red!", pokvarii tišinu.

Uzivali smo u toj savršenoj večeri, vodeći ljubav, kuvajući, uzivajući kraj kamina, uzeo je svoj telefon da mi pokaže nešto. Bile su to nekakve slike, ništa važno, i ništa toliko zanimljivo, do jednog detalja koji sam to veče zapazila - "Unread message"!

Zamislih se na momenat, nisam htjela pridavati značaj tome, trudila sam se, ali.. Uspjela sam. Htjela sam da uživamo, ne želim da mislim o nevažnim stvarima, hoću da ovo savršeno veče ostane savršeno.

Ali, ma koliko se trudila, radoznalost mi ne dade mira sve dok nisam saznala o čemu se radi. (PS.priča je počela mnogo ranije, prije pola godine. Ali se nisam mnogo zanimala za istu, a još tada mu rekoh da mi ne priča takve stvari).

Svanulo je, idalje se pravim da je sve u redu, ne želim da stvaram pritisak, ni da kvarim dan. Spremili smo se, prošetali, popili kafu i krenuli kući.

"Prošao je još jedan dan, a ja ne znam o čemu se radi", pomislih, "Zašto ga nisam pitala? Možda jer se plašim odgovora, možda ću vidjeti nešto što ne želim? Ne znam!".

Stvari su bile gore od očekivanih!