Ljubav uvijek ima pravo 4

Published on 01/22,2018

Probudila me jaka glavobolja. Imala sam osjećaj da će glava da mi eksplodira, ni tableta mi pomogla nije. 

Stalno su se redale slike i riječi, jedno za drugim, pa se isprepliću, pa si postavim milion i jedno pitanje: "Zašto se ovo dešava?", "Šta da radim?" Ne časeći časa, predložih mu da se vidimo. Nije primjetio promjenu mog raspoloženja, a mene je glava i nakon druge tablete boljela.

Sjeli smo u kafić, i izvlačeći se da ne znam zašto me boli glava, i razmišljajući kako da započnem temu od sinoć, kako da ostanem smirena istovremeno, situacija se okrenula u moju korist. On je počeo sa tom pričom, kao da je osjećao o čemu razmišljam. Iskoristila sam tu priliku da mu postavim nekoliko pitanja, a između ostalog, da li mogu da pročitam njihov čet. Odobrio je to. (Odmah mi je bilo lakše, plašila sam se da mi neće dozvoliti i da ću morati da ustanem i odem, jer možda ne želi da pročitam nešto, nešto što se neće poklopiti sa njegovom pričom. Znam da sam ovim ugrozila njegovu privatnost, ali i on zna da do toga nikada ne bi došlo daa... Neću da odugovlačim).

Dadoh obećanje da neću da se naljutim i da ishitreno odreagujem, šta god pročitala, počela sam da čitam. Nije tu bilo ništa zanimljivo, bile su tu neke njene obnažene slike, koje je sama slala, slika gdje su oboje na nekoj žurci, ništa važno, ali sve vrijeme mi je govorio da ću da se naljutim na njega, a tada vidjeh i zašto.

Cio događaj, opisan u članku "Life is not a movie", ali naravno izmijenjen, opisala mu je sedam dana nakon samog događaja. Ne mogoh više da čitam, tražila sam "block" na svim društvenim mrežama, što je i uradio i na čemu sam mu mnogo zahvalna. Na pitanje zašto mi nije rekao za to, odgovorio je da mi je povjerovao i da nije htio da dozvoli da nam se neko miješa u vezu, automatski je smirio moje srce koje je htjelo da iskoči, a glavobolja je nestala.

Srećna sam, mnogo sam srećna, ali idalje je ostalo pitanje, na koje kasnije dobih odgogor, "Kako je ona znala za to? Kako zna ko sam? Kako zna ko je moj bivši momak? Zašto je lagala? Zaštooo? Ne znam". Ali jedno je sigurno, ako želite zavesti nekoga, gazeći po drugima i spletkareći, to se neće dogoditi, možda vam se samo obije o glavu! 

 


Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me