"Friends with benefits"

Published on 10/10,2016

Seks je divna stvar, za onoga ko se trudi, i ko zna da uziva u tome!

Nisam znala sta je "los seks", nisam znala "kakva sam" ja to u seksu, klasicno pitanje koje svakog od nas zanima. Iako trazim od momka da bude iskren, uvijek mislim da nije iz nekog razloga, ne znam, mozda ne zeli da se ja naljutim, ili tako nesto.

Imala sam jednog prijatelja s kojim sam se dugo druzila. Znao je da necemo nikada biti zajedno, i da ja ne osjecam nista prema njemu, iako se on "mozda" bio zaljubio.

S obzirom da smo se dugo druzili, ja slobodna, on slobodan, dosli smo do teme, sto ne bismo probali biti "friends with benefits". 

I hajde, odlucismo probati. Iako nikad prije nisam to uradila, a i s tim da smo duuugo o tome razgovarali, i da se dugo poznajemo. Medjutimm...

Pricala sam mu o svoje dvije veze, i da sam imala, po meni, jako dobar seks, kao i to da nikad prije nisam.isprobala to sto sam planirala sa njim.

On je meni pricao kako su mu djevojke, s kojima je on bio, govorile kako je on odlican. Kao i to da je imao par "prijateljica".

Hajde, rekoh, nema sta, probajmo, ali ostajemo drugari iako nesto bude krenulo kako ne treba.

Popili smo jednu casicu vina, da se opustimo, a potom je prisao da me poljubi.

Da odmah kazem, ne smatram sebe za najbolju na svijetu i grehota je govoriti, i mozda ruzno s moje strane, ali, to je bilo jako lose. I kazem ja njemu hajde sad da predjemo na stvar, on nista. Ponasao se kao da ne zna sta da radi.

Preuzeh ja stvari u svoje ruke, pokazah mu sta bih htjela i kako bih htjela, preko odjece, naravno, i bez oralnog seksa!

On idalje nista. Jos vise se zaprepastio kad sam ja preuzela inicijativu, pa mi rece da nikada nije bio s takvom djevojkom, ostale su sve bile "pasivne".

Hajde, rekoh, mozda mu je neprijatno, pa mu rekoh nekoliko puta da se opusti. I ostadosmo na ljubljenju neko vrijeme.

Potom predlozih da se skinemo, oboje, mozda se opusti, mozda dodje do nekakve "reakcije".

I opet cu da budem bezobrazna, ali iskrena sam, sta cu, nije bas neki narocito obdaren, iako ja njemu to ne rekoh, da mu ne poljuljam samopouzdanje.

Kad je napokon, opustio se i "odreagovao", sapnula sam mu da ne zelim da pazi na mene, da slobodno bude grub, jer ja to volim. 

Kad to rekoh, on je samo legao kraj mene i rekao: "Ne mogu, nikad mi se ovo nije desilo". 

Ja sam prisla da ga poljubim, njegov "prijatelj" je opet "odreagovao", ali, taman da se nesto desi, "prijatelj" ga je opet izdao.

Legoh i ja kraj njega. On prica, prica, a ja cutim.

Ustadoh, obukoh se, on me uhvati za ruku, i rece da probamo opet, ali nisam bila raspolozena.

Obukao se i on i skuvali smo kafu. Pricao mi je da, iako je dosta stariji od mene, iako sam ja imala dva momka do tada, a on mnogo vise djevojaka, da me sve vrijeme potcjenjivao, i da ne moze da vjeruje da se desilo to sto se desilo, bolje receno, sto se nije desilo.

Iako nije bilo seksa, sve se zavrsilo prije nego sto je i pocelo, nisam zeljela vise ni dotle da dodjemo. Ne savjetujem nikome da ima "prijatelja s povlasticom", osjecaj je los, jako los. Bar za mene.

Vise mi na pamet nije i nece pasti da isprobam takvo nesto, pa mi je drago sto se na ovaj nacin sve zavrsilo. 


Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me